+32 (0)51 55 00 20

+32 (0)479 36 24 40

Nieuwe zij-aan-zij melkstand Quick-E

Fullwood Quick-E melkstand

De Quick-E van Fullwood is het ideale melksysteem voor het achterwaarts melken van koeien gecombineerd met het snel wisselen van groepen met of zonder frontuitgang dankzij het unieke ontwerp van het evenwijdig omhoogschuivende borsthekwerk.

Flexibiliteit

De Quick-E is een nieuw model zij-aan-zij melkstand in het gamma van Fullwood-Packo.
Het evenwijdig omhoogschuivende borsthekwerk van de Quick-E laat toe dit ijzerwerk in verschillende opstellingen toe te passen. Zo kan zowel gekozen worden voor een opstelling met laterale snelwissel als voor een snelwissel met frontuitgang. De robuuste constructie van de borstbuis is zo gebouwd dat de koeien op hun voorschouders gepositioneerd worden, dit zorgt voor een betere koeplaatsing op het platform en dus ook een betere melkergonomie.
Verder zorgt de vrijdragende constructie van het borstijzerwerk voor een minimaal aantal obstakels op het platform. Deze degelijke en zwaar geconstrueerde melkstand wordt hydraulisch bediend en staat zo garant voor een lange levensduur met een geringe onderhoudskost. De nieuwe melkstand past dan ook perfect in het “Expert in profitfarming” concept van Fullwood-Packo.
 
 
 
Voor meer informatie klik hier.