+32 (0)51 55 00 20

+32 (0)479 36 24 40

Nieuwe Vierkante Tepelvoering QA23

Nieuwe Fullwood QA23 vierkante tepelvoering

 

Een perfecte melktechniek aangepast aan uw veestapel is bij Fullwood-Packo de absolute prioriteit voor alle productontwikkelingen. Dit uitgangspunt stond mee aan de basis van de ontwikkeling van de nieuwe Fullwood QA23 tepelvoering met een vierkante schacht. De QA23 tepelvoering melkt sneller en houdt de spenen en slotgaten in een topconditie.

De Fullwood QA23 tepelvoering is ontwikkeld met oog op het vlot melken van de volledige veestapel. Deze tepelvoering kan een zeer grote variatie aan types spenen aan.
Dankzij de ronde opening en vierkante schacht van deze voering blijft de klauw uitermate goed hangen aan de koeien en is er zelden lucht zuigen. De vierkante vorm van de schacht (Quattuor Angulos) zorgt voor een betere massage van de speen doordat de hoeken de voering anders laten sluiten dan bij een klassiek ronde schacht. De opening die overblijft na het sluiten zorgt voor een aanzienlijk lagere belasting van de speentop en dus minder vereelting. Tot slot heeft de kop van de voering een opening met een diameter van 23 mm deze laat het toe diverse types spenen goed te melken.