+32 (0)51 55 00 20

+32 (0)479 36 24 40

MerlinView

MerlinView is een krachtig dashboard die u in één oogopslag heel wat informatie biedt over de werking van uw robotbedrijf. Het biedt u relevante informatie over wat de Merlin aan het doen is, als ook informatie over wat er de afgelopen uren gebeurd is. MerlinView geeft ook kengetallen weer om de Merlin te controleren op goed functioneren, melktechnisch functioneren, reinigingscontrole, aansluitcontrole, enz..

MerlinView, Management van uw robotbedrijf in één oogopslag!

 

De Fullwood MerlinView software is ontworpen om veehouders te voorzien van waardevolle informatie over de Merlin,  over zijn melkingen, de algemene werking, capaciteit en reinigingen. In één oogopslag kan de veehouder zien of de Merlin in werking is, welke koe er wordt gemolken en hoe de melking verloopt. Wanneer de grafieken worden geraadpleegd, worden onregelmatigheden en attenties direct zichtbaar.

Het is dus een management-tool gericht op de controle van het Fullwood Merlin systeem. De MerlinView applicatie analyseert de totale prestatie van het melksysteem en maakt een duidelijk overzicht van waardevolle kengetallen. Elk van die kengetallen bevat nuttige, gerichte informatie over de prestatie van de machine, feedback over de veestapel en andere bruikbare management aspecten.

Ondersteund door waardevolle koe-informatie, kan er een overzicht van de melkingen van de afgelopen drie dagen worden geleverd. De MerlinView software is uitgebreid met een aantal essentiële prestatie-indicatoren die gericht kijken naar het beheer van de voederkosten.

Terwijl de MerlinView een opsomming maakt van alle waardevolle informatie in één scherm, is het een perfect programma om de Merlins online te volgen. Zo kan je via een pc, smartphone of tablet over het internet waar ook ter wereld uw robotbedrijf opvolgen.