+32 (0)51 55 00 20

+32 (0)479 36 24 40

Symphony

De Symphony Swing-over melkstal staat garant voor comfortabel en vlot melken. Ergonomisch melken krijgt met de Symphony melkstand uitrusting een nieuwe dimensie. Een eenvoudige, doeltreffende melkroutine en een snelle, nauwkeurige klauwpositionering, dat zijn de kenmerken van de robuuste Fullwood swing-over melkstanden.

NL

NL

180/u
NL
Algemeen: 

De Swing-over Symphony is een modulair systeem dat snel en eenvoudig te installeren is. Het systeem past in alle visgraat en zij-aan-zij melkstanden, is compact en bestaat volledig uit roestvrij staal. Bovendien oogt de Symphony erg professioneel en hedendaags. Comfortabel melken krijgt dankzij de Symphony van Fullwood een nieuwe dimensie.

De Swing-over Symphony kan groeien en evolueren met de noden van de gebruiker. Er kan gestart worden met de basisuitvoering, om later te evolueren naar de uitgebreide Excelent uitvoering, en dat zonder verlies.
De melkapparatuur is aan de Symphonysteun bevestigd samen met de melkleiding, de separatiemelkleiding, de vacuümleiding en de schoneluchtleiding. De Swing-over arm van de melkstal draait door het centrum van deze steun.

Troeven: 
Eenvoudig en snel te installeren
Compact, volledig in roestvrij staal
Zeer professionele en hedendaagse look
Modulair systeem
Past in alle stallen, renovaties inbegrepen
Opties: 

AUTOMATISCH STARTEN VAN HET MELKEN
DUMPLEIDING
MELKSTANDMONITOR
LEIDINGSKABINET

, , ,