+32 (0)51 55 00 20

+32 (0)479 36 24 40

Quick-S

De zij-aan-zij melkstal staat garant voor comfortabel en veilig melken. Het achterwaarts melken verhoogt de bereikbaarheid en veiligheid en verkort de loopafstanden. Dankzij zijn beperkte inbouwmaten biedt deze zij-aan-zij melkstal een veelvoud aan mogelijkheden.
 

<7m
installatie grootte
Algemeen: 

De technologie, kwaliteit en duurzaamheid van de gebruikte materialen in het ontwerp van deze melkstand, maken van de Quick-S een eenvoudig maar krachtig melksysteem. Bij deze zij-aan-zij melkstal wordt de koestandplaats eveneens gebruikt als uitloopruimte. Door de hoog opendraaiende indexatiehekjes wordt een vlotte koewissel bij zij aan zij melken in beperkte inbouwbreedtes mogelijk.

De Quick-S zij-aan-zij melkstal is afgestemd op het zorgeloos melken van grote groepen koeien, zowel vandaag als morgen. Door de stand van 90° ten opzichte van de melker, zijn de looplijnen voor de melker kort, de bereikbaarheid van de uier optimaal en de veiligheid maximaal. Kortom: vlot, compact en veilig melken in een stal met lage onderhoudskosten en een lange levensduur.

Troeven: 
robuuste constructie voor lange levensduur
zelfdragend systeem voor koeplatform zonder obstakels
omhoogdraaiende positioneringshekjes voor snelle koewissel
Opties: 

LEIDINGSKABINETTEN BOVEN EN ONDER
INGANGSGELEIDING
MESTPLATEN**
MESTGOOT
VOEDERBAKKEN*
BEWEEGBARE PUTVLOER
UITRUSTBAAR MET SYMPHONIE SWING-OVER
* enkel beschikbaar voor Quick-S ** niet beschikbaar voor SRI

, , , ,