+32 (0)51 55 00 20

+32 (0)479 36 24 40

Quick-E

De zij-aan-zij melkstal staat garant voor comfortabel en veilig melken. Deze Quick-E melkstand garandeert het snel wisselen van groepen met of zonder frontuitgang. Dit dankzij het unieke ontwerp van het evenwijdig omhoogschuivende borsthekwerk.

Quick-E in de praktijk
20%
SNELLERE KOEWISSEL DANKZIJ UNIEKE VERTICAAL BEWEGENDE BORSTBOOM
Algemeen: 

De Quick-E is een nieuw model zij aan zij melkstal in het gamma van Fullwood-Packo. Het evenwijdig omhoogschuivende borsthekwerk van de Quick-E laat toe dit ijzerwerk in verschillende opstellingen toe te passen. Zo kan zowel gekozen worden voor een opstelling met laterale snelwissel als voor een snelwissel met frontuitgang. De robuuste constructie van de borstbuis is zo gebouwd dat de koeien op hun voorschouders gepositioneerd worden, dit zorgt voor een betere koeplaatsing op het platform en dus ook een betere melk-ergonomie.

Verder zorgt de vrijdragende constructie van het borstijzerwerk voor een minimaal aantal obstakels op het platform. Deze degelijke en zwaar geconstrueerde melkstand wordt hydraulisch bediend en staat zo garant voor een lange levensduur met een geringe onderhoudskost. De nieuwe melkstand past dan ook perfect in het "Expert in profitfarming" concept van Fullwood-Packo.

Troeven: 
Verticaal omhoog schuivende borstboom
Ergonomische koeposistionering op voorschouders
Hydraulische bediening
Robuuste constructie
Geschikt voor laterale of frontale koewissel
Opties: 

LATERALE OF FRONTALE KOEWISSEL

LEIDINGSKABINETTEN BOVEN EN ONDER

INGANGSGELEIDING

MESTPLATEN

MESTGOOT

VOERBAKKEN*

BEWEEGBARE PUTVLOER

UITRUSTBAAR MET SYMPHONIE SWING-OVER

*enkel bij laterale uitvoering van Quick-E

, , , ,