+32 (0)51 55 00 20

+32 (0)479 36 24 40

Fullwood Packo levert eerste 40.000L tank in België!

Fullwood Packo levert eerste 40.000L tank in België!

Op 07 juni werd door Packo de eerste 40.000 L verticale melkkoeltank geleverd op een melkveebedrijf in Ravels (Prov. Antwerpen). Dit ter vervanging van een 21.000 L silotank die te klein was geworden door de stijgende melkproductie op dit bedrijf. Deze tank werd geïnstalleerd en in bedrijf genomen door de Fullwood Packo agent Full-Technics uit Rijkevorsel.

Door de schaalvergroting in de melkveehouderij en het verdwijnen van de quota in 2015, wordt de trend om steeds grotere melkkoeltanks te installeren verdergezet. Inspelend op deze evolutie werd recentelijk het gamma aan Packo melkkoeltanks dan ook uitgebreid met verticale melkkoeltanks tot 50.000 L .

Packo Inox produceert, als enige constructeur in België, al meer dan 50 jaar melkkoeltanks voor de wereldwijde export. Packo speelt in op de noden van elke melkveehouder, van Mexico tot Japan, van Rusland tot Zuid-Afrika. Dit resulteert in een uitgebreid gamma aan melkkoeltanks die zorgen dat de melk op een kwaliteitsvolle, betrouwbare en efficiënte manier kan gekoeld worden. 

Alle koeloplossingen van Packo zijn ontworpen en gebouwd met maximale aandacht voor hygiëne. Het uitgekiende ontwerp en de innovatieve technologie bieden de melkveehouder de broodnodige bedrijfszekerheid.

De installaties van Packo worden gemonteerd en onderhouden door een uitgebreid dealernetwerk die een kwaliteitsvolle service biedt.

Klik hier voor meer info.