+32 (0)51 55 00 20

+32 (0)479 36 24 40

Fullwood M²erlin

De Fullwood melkrobot staat synoniem voor een volledig geïntegreerde, technisch vooruitstrevende en winstgevende melktechniek. Door een no-nonsense aanpak levert Fullwood Packo échte voordelen aan de professionele melkveehouder en zijn koeien. Koeien melken was nog nooit zo eenvoudig.

100%
Efficiënt - Hygiënisch - Diervriendelijk
Algemeen: 

Revolutionaire melkmachines

Met de oorspronkelijke Fullwood M²erlin melkrobot werd een nieuw tijdperk geboren. Door onze passie voor nieuwe technologieën, evolueerde het Merlin automatische melksysteem zich tot het vlaggenschip van Fullwood. Toch staan we nooit stil. De vernieuwde Fullwood M²erlin bouwt verder op zijn voorganger en beschikt nu onder meer over texas ingangsdeuren en een reeks van optionele uitrustingen en paketten. Onze melkrobots staan klaar om uw melkproductie naar een hoger niveau te brengen.

De revolutionaire Fullwood M²erlin melkmachine is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Je kan zelf de robot samenbouwen met verschillende pakketten en opties. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een Fullwood M²erlin die past bij de behoeften van uw vee én uw budget.

 

Troeven: 
K-FLOW - Geïntegreerd koeverkeer
HMI - Herd Management Interface
4QC - Geleidbaarheidsmeting per kwartier
Crysta Lab - Inline vet-, eiwit-, lactosegehaltes en bloeddetectie
Vitality - activiteitsmeting
Uiterst stil en laag in energieverbruik
Opties: 

, , , ,