+32 (0)51 55 00 20

+32 (0)479 36 24 40

Fullwood M²erlin Essential

De nieuwe Fullwood M²erlin Essential melkrobot is een solide instapmodel melkinstallatie die beantwoordt aan de veeleisende normen van de moderne melkveehouder. Een revolutionair automatisch melksysteem met ongekende resultaten en praktische functies voor u en uw vee.

Optionele twin inloop

Het unieke design van de Fullwood M²erlin melkrobot maakt het mogelijk dat de koe op twee manieren de robot kan binnenlopen. De koe kan recht binnenkomen of schuin inlopen zodat er altijd optimaal koeverkeer mogelijk is in elke situatie.

Voerverstrekking

Een voerschema is van cruciaal belang om bij gebruik van een melkrobot de beste resultaten te verkrijgen. De Fullwood M²erlin melkmachine is standaard uitgevoerd met één voertrechter. Het voer wordt verstrekt op het moment dat de koe is geïdentificeerd en moet worden gemolken. Het voeren van vloeibare toevoegingen is optioneel.

HMI

De Fullwood M²erlin wordt standaard geleverd met een groot touchscreen scherm. Door deze touchscreen, HMI genaamd (Herd Management Interface), heeft u bij de melkmachine toegang tot alle belangrijke gegevens. Informatie over onder andere melkstroom, melkgift en tochtigheid kan eenvoudig op het scherm van de melkrobot bekeken worden, zonder dat u hiervoor terug moet naar uw computer in het kantoor.